Opskrift på Yvons Discovery confit løg
![Discovery confidit løg](https://usercontent.one/wp/www.ablewinery.dk/wp-content/uploads/2024/02/dsc_0444a.jpg)
Denne lille lækre confit kan bruges som tilbehør til gedeost, svine og lammekød, camembert, brie og lun
leverpostej. Eller….. mulighederne er uendelige.
Confit er en traditionel fransk konserverings/sylte metode. I denne opskrift har vi brugt Discovery og øl- og
mælkebøtte eddike fra Westjyst Smag.
Ingredienser
500g løg
1dl Mælkebøtte eddike
25cl øl eddike
1 dl Discovery
50g sukker
50g honning
2 cl rapsolie
25g smør
3 knuste peberkorn
1 tsk reven appelsinskal
lidt salt.
Brug en træske til at røre i gryden.
Fremgangsmåde.
1. Skræl løgene. Halver og snit løgene i aflange stykker.
2. Varm olie og smør i tykbundet gryde
3. tilsæt løg, salt, peber og lad simre ved svag varme i 20 minutter uden at få farve.
4. Tilsæt sukker, honning og reven appelsinskræl og lad simre videre i 10 minutter
5. Tilsæt Mælkebøtte eddike og Discovery.
6. Lad simre ved svag varme i 30 minutter. Rør jævnligt.
7. Tilsæt øl eddike. Simre i 5 minutter. Smag til med salt og peber.
8. Hæld i rengjort sylteglas.
9. Lad afkøle. Dagen efter stil i køleskab til den skal bruges.