Skip to content Skip to footer

Billeder fra vinsmagning

Book en vinsmagning

Kunne du godt tænke dig at smage vores vine, men tænker. Hvordan kommer vi nu frem og tilbage? Hvem skal køre? Og flere andre praktiske spørgsmål. Så tilbyder vi i stedet at komme til dig. Det kan være din arbejdsplads, sommerhus, foreningslokale eller i dit ejet hjem på terrassen eller i stuen.  

Det kan være personalearrangementer, hvor der medarbejdere og kolleger samles og dyrker fællesskabet en hyggelig aften. Det kan være, at du er i sommerhus med venner og familie og I godt kunne tænke sig jer en inspirerende aktivitet. Eller måske en gruppe venner, som samles omkring bordet med god mad og drikke. Mulighederne er mange. 

Vi tilbyder en vinsmagning, hvor vi har 6 af vores vine med som I smager. Derudover vil vi fortælle mere dybdegående om hvordan vi kom på at lave æblevin. Vi fortæller om vores filosofi og tilgang, om selve produktionen, De danske æbler og klima, terrior og meget, meget mere. Der er nok at snakke om. 

En vinsmagning tager mellem 1 -3 timer. Alt afhængig af hvor mange spørgsmål vi får og hvor dybt vi graver os ned i æblevinens vidunderlige verden. 

Prisen for sådan en aften er: 

  • Grundpris er 2500 kr.  for 1 – 6 personer.  

  • Derefter koster det 200 kr. pr. person fra 7 og opefter.   

Tilbuddet gælder indenfor 1,5 timers kørsel fra Rævehøjvej 7.

Vi anbefaler mad til vores vine. Det kan være alt fra en tapas anretning til –  værten sætter grænsen. Bare en lille smule lækkert at skylle vinen ned med.

Kontakt os på mail eller giv os et kald på telefonen, så aftaler vi de nærmere detaljer. 

Vinsmagning med Able Winery